222

Online spelers

We hebben 70 gasten online

Spellen spelen

Online kaarten.

 

Heel veel verschillende soorten kaartspellen en cardgames.
Je kan er poker spelen, black jack spellen vinden, solitaire en patience spelletjes spelen.
Iedere week komen er nieuwe spellen bij.
Je hoeft je dus nooit te vervelen.

Op de topscorelijst vind je al je topscores en ook die van andere kaart spelers. Je speelt tegen kaartspelers van de hele wereld.

 

Punto banco onbekend maar spannend

Ken je ook het kaartspel punto banco al? Dit spelletje is misschien wat onbekender dan bijvoorbeeld blackjack maar eigenlijk is het net zo spannend. Ook punto banco kan je tegenwoordig online spelen en dat ook nog eens voor echt geld. Je kunt storten met iDeal en direct met deze inzet gaan spelen. Wist je ook dat punto banco het spel is waar je het meeste voordeel in hebt betreft casino spellen? Ook daarom dus een goede tip.

Kaarten met strategie

Als je online gaat kaarten wil je het natuurlijk wel slim spelen. Of het nu voor echt geld is of gratis zoals op deze website. Slim is te kijken naar een goede strategie. Bijvoorbeeld bij Blackjack kan je kaarten tellen en zo heb je bij poker weer andere handige trucjes.

Bij Hopa.com kunt u het 5 kaarten poker weer eens spelen,

niet op de klassieke manier maar alleen met Jacks or better

Wanneer u na het wisselen van maximaal 3 kaarten minimaal een paar boeren in uw hand heeft dan heeft u de bank verslagen.
Op het moment dat u gewonnen heeft kunt u kiezen uit de volgende 3 opties.
1. Geld innen
2. Zwart/rood spelen met 50% van uw winst
3. Zwart/rood spelen met uw hele winst Wees niet ongerust of u wint want bij Hopa.com is 1 op de 3 handen winnend. Jacks or better